Gizmo handterminal

Draadloos bestelsysteem
voor de horeca.

Introductie
Enige jaren geleden introduceerde GIZMO het revolutionaire draadloos bestelsysteem TelePOS. Oorspronkelijk in Delft ontwikkeld door twee studenten in nauwe samenwerking met Café-Diner Vlaanderen te Delft. Inmiddels is het systeem van het jonge bedrijf GIZMO uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende draadloze bestelsystemen van Nederland.

GIZMO is het enige bedrijf in Nederland dat de hard- èn software in eigen beheer vervaardigt. Dit heeft grote voordelen voor u als klant.
Niet dat ze in het buitenland niet weten hoe ze een kassa moeten maken, maar u weet bij ons zeker dat u bij vragen of problemen snel en kundig geholpen wordt door uw leverancier of door de fabrikant. Door de korte weg van de ontwikkelaars naar u, kunnen we bovendien beter rekening houden met uw specifieke wensen en zo de software beter bij uw bedrijf laten aansluiten.

Door de jarenlange ervaring van GIZMO met draadloos bestellen in de verschillende soorten horecabedrijven mag GIZMO zich met recht de draadloos specialist noemen.

Draadloos
Bestellingen worden vlot aan tafel opgenomen door de kelner en draadloos verstuurd naar keuken en bar.
Twee jaar geleden had nog vrijwel niemand gehoord van draadloos bestellen, tegenwoordig is het al heel normaal.

Onpersoonlijk?
Persoonlijke bediening ligt op de eerste plaats aan de persoon. Een kelner die met gemak zijn apparatuur bedient is een tevreden kelner. Het is dus van belang dat een handterminal niet te groot is en eenvoudig, intuïtief te bedienen. Zo wordt de handterminal een verlengstuk van de kelner en valt niet meer op dan een opschrijfboekje.

Gizmo maakt de kleinste beschikbare handterminal met een zeer eenvoudig te bedienen afkortingen systeem.
Het is het meest door kelners geroemde bestelsysteem van Nederland.

De voordelen van het systeem liggen voor de hand.

Tijdsbesparing
Studies hebben aangetoond dat het bedienend personeel op een terras 50% van de tijd niet nuttig besteed. Met Gizmo's handterminals kan deze tijd wel gebruikt worden doordat bar en keuken gelijktijdig kunnen werken met de opnemer in plaats van na elkaar.
Keuken en bar werken bovendien nog efficiënter door de gelijkmatige toestroom van de bestellingen in plaats van 3 of 4 tafels tegelijk.
Door de snellere bediening en doorstroming zijn omzetstijgingen gerealiseerd van 30% waardoor het systeem zich in korte tijd terugverdient.

Personeelsbesparing
Het is lastig altijd voldoende personeel in de zaak te hebben, vooral met het wispelturige Nederlandse weer. Met de Gizmo handterminals vangt u piekbelastingen veel makkelijker op. Waardoor een onverwacht mooie dag een kassucces wordt.

Gizmo wordt door de meest uiteenlopende zaken gebruikt:

Betrouwbaar
Tegenwoordig worden de kassa's steeds meer verdrongen door PC's. Dit is logisch want een PC heeft veel meer mogelijkheden en kan met z'n tijd mee.

Maar iedereen wel eens meegemaakt dat zijn of haar computer is vastgelopen. Dit mag in de horeca natuurlijk nooit gebeuren. Vooral niet op die drukke zondag!

GIZMO heeft daarom bewust gekozen niet onder Windows te werken. Ondanks de moderne versies, is het nog steeds geen betrouwbaar besturingssysteem.
Ook bij ruimtevaart organisatie NASA komt Windows er niet in!

Het Gizmo TelePOS systeem wordt continu getest door speciale testcomputers waardoor het onmogelijk is een 'vastloper' te krijgen. Zelfs bij uitval van een harde schijf (het kwetsbaarste deel van een computer) kan er probleemloos op een nooddiskette verder gewerkt worden.

Het Gizmo TelePOS systeem veroudert nooit. U krijgt met uw servicecontract altijd automatisch nieuwe versies van de software met de nieuwste mogelijkheden.