Gizmo TelePOS onderdelen

Centrale computer
Een Gizmo TelePOS systeem bestaat uit één centrale computer.
Dit is een industrieel opgebouwde PC dus geen Windows!
TFT scherm
Aan de PC worden bar-, keuken- en afrekenprinters en de ontvanger voor de handterminals gekoppeld. Deze computer kan de veilig opgeslagen gegevens uitprinten of op diskette zetten voor verdere verwerking.
U kunt kiezen uit verschillende bar-afrekenpunten met een waterdicht horeca keyboard voorzien van een normale monitor of plat TFT-scherm.
 
Printers
Er wordt bij het Gizmo TelePOS systeem gebruik gemaakt van supersnelle thermische printers. Door gebruik van een piepje kunnen deze onderhoudsvriendelijke printers ook in de keuken gebruikt worden.
Thermische printers

De bon is keurig verzorgd met uw logo bovenaan de bon.

Maar ook speciale notaprinters behoren tot de mogelijkheden.

 

Ontvanger
De ontvangers werken radiografisch met radiogolven via een Europees toegelaten kanaal.
In het verleden kwamen nog wel eens conflicten voor met verschillende zenders op dezelfde frequenties, maar de harmonisering van de Europese radiofrequenties behoort dit tot het verleden.
Deze door ons gebruikte radiofrequenties zijn ongevoelig voor storingen door mobiele telefoons, koptelefoons of autoalarmen.

Een ontvanger heeft een bereik tot 150 m.
Bij grotere afstanden kunnen meerdere ontvangers bijgeplaatst worden.

Handterminals
De handterminals zijn bijzonder klein 7x13 cm en maar 2 cm dun.
Het gewicht is slecht 2 ons.

De oplaadbare accu heeft zelfs bij gebruik van de verlichting een bedrijfsduur van ruim een week en is daarna binnen een half uur weer opgeladen.

Gizmo handterminal
De handterminals maken gebruik van tweerichtingsverkeer. Door de intensieve foutcontrole wordt gewaarborgd dat de bestellingen altijd correct aan komen.  

TelePOS software
Het slagen van een kassatoepassing staat of valt met de mogelijkheden die de software voor uw bedrijf heeft.

Het is algemeen bekend dat programmeurs zich helemaal kunnen verliezen in technische snufjes die voor de gebruiker totaal geen waarde hebben of volkomen onbegrijpelijk zijn.
Bij GIZMO bedenken de programmeurs dan ook niet de opties maar ù.

Alle opties na de eerste versie zijn door de gebruikers zelf uitgedacht. Zo zijn wij èn u er van verzekerd dat ons TelePOS systeem aan de wensen voldoet.

De software wordt uitgebreid getest met speciaal hiervoor ontwikkelde testopstellingen die dag en nacht miljoenenomzetten simuleren waardoor gewaarborgd is dat ook op de drukste dagen u verzekerd bent van een betrouwbare kassa.

Enkele door klanten bedachte opties: